Cel mai sigur spital in vreme de pandemie

Spitalul Humanitas, Cluj-Napopca

Spitalul Humanitas reia interventiile chirurgicale – urgente chirurgicale, afectiuni cronice cu evolutie nefavorabila sau complicata in lipsa tratamentului chiurgical.

SIGURANTA PACIENTILOR PE PRIMUL LOC!

Toti pacientii vor fi testati pentru COVID-19 inainte de interventia chirurgicala programata

In perioada perioperatorie pacientii cu examen PCR pentru Covid-19 negativ sunt internati in zona verde a Spitalului Humanitas, in saloane individuale. Externarea va fi facuta intre orele 7-9, in vederea curatirii si dezinfectiei sectiei cu paturi inainte de primirea pacientilor nou internati.

Spitalul Humanitas va fi organizat in trei zone, rosie - Covid-19 pozitiv, galbena - Covid -19 incert si verde - Covid-19 negativ, fiecare cu echipe medicale distincte.

SIGURANTA PACIENTILOR PE PRIMUL LOC!

Personalul medical

Dr. Oleg Cebotari

Dr. Oleg Cebotari este doctorand in Stiinte Medicale cu teza de doctorat intitulata „Rezectiile intestinale in bolile inflamatorii intestinale nespecifice”, Dr. Cebotari beneficiaza de o pregatire postuniversitara vasta, efectuand cursuri de specializare atat in tara cat si in strainatate, Germania Heidelberg.

Cu un spirit tanar si inovativ, realizeaza cu rezultate de exceptie proceduri chirurgicale atat in domeniul chirurgiei clasice, cat si al chirurgiei laparoscopice, fiind considerat un nume de referinta in specialitatea sa.

Am fost si eu operata acum 8 luni de cancer ovarian si ii multumesc domnului doctor pentru ca m-a salvat si multumita lui si lui Dumnezeu sunt alaturi de copilasii si familia mea. Mult respect domnului doctor si apelati cu incredere la dansul pentru ca este un om exceptional.
Utiu Liliana
Am fost aperat de domnul doctor Cebotari in urma cu o luna. Interventia: hernie inghinala de o dimensiune mare tratata prin operatie laparoscopica. Am fost internat luni iar in aceiasi zi mi-au fost facute analizele si am fost operat. Apelati cu incredere la domnul doctor. E un adevarat profesionist. — Stefaroi Octavian
Stefaroi Octavian
Profesionalism desavarsit, om calm si cu mult bun simt , dar nu in ultimul rand un chirurg extraordinar. Un doctor complet. Prescrie retete cu efect precis. Profesionist, precis, cu mult bun simt
Anonim

Ai grija de sanatatea ta!

Interventiile chirurgicale efectuate la timp iti pot reda sanatatea, calitatea vietii si siguranta unui viitor in care tu sa poti functiona normal si optim!

fav

Spitalul Humanitas

Strada Frunzișului 75 • Cluj-Napoca • 400664
+40 745 642 498

Incepeti conversatia
1
Buna ziua! Cu ce va pot ajuta?